Tilly Kearns viser chokerende skader efter vandpolokamp mod Kina

Foto: Instagram

Den australske vandpolostjerne Tilly Kearns har delt billeder af skader, som hun pådrog sig under en kamp mod Kina.

For nylig har Tilly Kearns været i aktion for Australiens landshold i vandpolo. Her spillede hun mod Kina ved World Aquatics Championships i Japan.

Foto: Instagram

Australien vandt deres kamp i gruppe A med 11-7. Den 23-årige vandpolostjerne kommer dog næppe til at glemme kampen lige foreløbig.

På de sociale medier har hun delt billeder af, hvordan hun så ud efter kampen. Disse billeder er blevet delt på TikTok og Instagram, og viser, at hun har fået flere kradsemærker på brystet.

Netop for at undgå sådanne skader, er det indskrevet i reglerne for professionel vandpolo, at alle spillerne skal have tjekke deres negle før kampen.

Foto: Instagram

Ifølge Kearns blev det ikke gjort, inden de hoppede i vandet, for at spille mod Kina. Og det er skaderne på hendes resultat et resultat af, hvilket hun naturligvis ikke er tilfreds med.

“Intet negletjek #vandpolo,” har hun skrevet som tekst til sine billeder.

“Jeg elsker at spille mod Kina. Jeg er helt vild med det. Det er mit yndlingshold at spille mod,” tilføjede hun i en sarkastisk tone ifølge Daily Mail.

I kommentarsporet har både medspillere og fans vist støtte til Kearns. Flere har også givet udtryk for, at det er for dårligt, at modstandernes negle ikke blev tjekket inden kampen.

Kearns var også en del af Australiens landshold, der deltog i OL i Tokyo i 2020. Her spillede de sig til en samlet femteplads. De blev slået ud i kvartfinalen, hvor de tabte 9-8 til Rusland.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024