gettyimages 612924470

Chokeret Jeanette Ottesen tvunget til at flytte ud

Svømningdec. 21 2023, 9:52
Den tidligere svømmer har været nødt til at fraflytte sin lejlighed, da den ikke længere er beboelig.
Da Jeanette Ottesen onsdag vendte hjem til sin lejlighed, blev hun mødt af et meget ubehageligt syn. Et syn, der kommer til at have stor betydning for hendes hverdag.
Ved hjemkomst kunne den tidligere svømmer se, at der var brand i hendes nabos lejlighed. Det har fået konsekvenser for Ottesen, da hun ikke længere kan bo i sin lejlighed.
Det har hun afsløret i en story, som hun har delt på det sociale medie Instagram. Her har hun også delt et billede af bygningen, hvor man kan se, at der kommer røg ud af et vindue.
Det har ikke blot været en rystende oplevelse for Ottesen. Det har også betydet, at hun og kæresten Christian Wahlgreen har været nødt til at flytte ud af lejligheden.
"Kom hjem til dette syn i dag. Vores nabos lejlighed var i brand. Vi har været nødt til at flytte ud af min lejlighed. Vi er okay, men selvfølgelig chokerede," skrev hun på Instagram.
Hun har ikke løftet sløret for, hvor hun og kæresten er flyttet hen. Ligeledes har hun heller ikke afsløret noget om, hvorvidt det vil være muligt for hende at flytte ind i hendes lejlighed igen.
Ottesen og Wahlgreen stod for første gang frem som kærester ved en gallapremiere på filmen 'Gran Turismo' i Cinemaxx på Fisketorvet. Siden da har kærligheden mellem dem spiret, og de er derfor fortsat et par i dag.
Tilbage i december sidste år meddelte Ottesen, at hun og eksmanden Marco Loughran havde besluttet at gå hver til sit. De har to børn sammen.
Mest læste