gettyimages 612924470

Jeanette Ottesen afslører: Var utro i 10 år

Svømningjan. 06, 12:36
Den tidligere svømmer Jeanette Ottesen har løftet sløret for en kedelig afsløring.
I starten af december 2022 meddelte Jeanette Ottesen, at hun skulle skilles fra sin daværende mand, Marco Loughran.
Allerede dengang kom det hurtigt frem, at der var en særlig årsag til dette. Det var nemlig utroskab, der fik sat en stopper for, at deres ægteskab kunne fortsætte.
Nu har hun afsløret, at det faktisk ikke var første gang, at Marco Loughran var utro. Derimod er det noget, der har stået på i det meste af deres forhold. Det fortæller hun i Radio 4-podcasten 'Skilsmissen'.
Kun to uger efter, at parret fik deres andet barn, Harley, fik Jeanette Ottesen en kedelig nyhed. Det var Marco Loughran, der selv ringede til hende, for at overbringe hende nyheden.
"Jeg har brug for at snakke med dig. Jeg har brug for at sige det til dig face to face," sagde han.
"Har du en anden?" spurgte Ottesen, hvilket han kunne bekræfte, at han havde.
Det fik Jeanette Ottesen til at sætte gang i en større undersøgelse. Hun ville finde ud af, hvor galt det egentlig stod til med hendes daværende mand.
Det tog hende ikke lang tid at finde ud af, at det stod galt til. Det viste sig nemlig, at det bestemt ikke kun var et enkelt sidespring, der var tale om.
"Både venner og bekendte har været sammen med min mand. Også en masse fremmede. Der er så mange mennesker involveret i det her de seneste ti år, at det er klamt. Det værste ved det er, at han har gjort det, mens jeg har været gravid. Han har gjort det, mens vi er blevet gift," fortæller hun i podcasten.
"Han har aldrig været mig tro. Aldrig nogensinde. Fra day one har han haft mig, og så har han haft nogle rundt omkring."
Mest læste