Aalborg Håndbold rejser sig efter stor skuffelse

Aalborg Håndbold er tilbage på rette kurs, da de i deres seneste kamp vandt over Mors-Thy.

Det har været en god sæson for Aalborg Håndbold indtil videre. Deres gode stime blev dog bragt til ophør, da de for nylig spillede uafgjort mod Lemvig-Thyborøn.

Det var meget overraskende, at kampen skulle ende på denne måde. Inden da havde de nemlig vundet 13 ud af 13 kampe i den bedste danske liga. At det skulle være bundholdet, der skulle sætte en stopper for denne stime, var bestemt uventet.

Lørdag beviste Aalborg Håndbold dog, at de igen er på rette kurs. Her tørnede de sammen med Mors-Thy, hvor det endte med en sejr på 38-32.

Hertil er det også værd at nævne, at de onsdag spillede Champions League-kamp mod Kolstad. Her blev det også til en sejr, da de vandt 29-18 på udebane.

Mors-Thy formåede længe at holde sig inde i kampen, og kom endda også foran med tre mål i første halvleg. Omtrent midtvejs i første halvleg havde de bragt sig i front med 11-8, men kort efter blev der udlignet til 11-11.

Det var Mikkel Hansen, der stod for at udligne resultatet. Han scorede i alt syv mål i første halvleg, og spillede derfor en stor rolle i, at de gik til pause med en føring på 20-18.

Mads Hoxer spillede også en rigtig god kamp, men han viste sig især frem i anden halvleg. Her stod han for at øge føringen flere gange – blandt andet til 27-20.

Med 15 minutter tilbage fik hjemmeholdet bragt sig i front med 32-24. Derfor endte det også med en komfortabel sejr for Aalborg Håndbold, selvom både Hoxer og Hansen blev skiftet ud.