Arsenal giver Mikel Arteta grønt lys til at hente kæmpe signing i vintertransfervinduet

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Arsenal er klar til at give Mikel Arteta et budget til at foretage indkøb i januar.

Arsenal-ledelsen er klar til at give Mikel Arteta op til 50 millioner pund at købe ind for i januar. Formålet med dette, er at styrke deres chancer for at vinde Premier League. Det skriver Football Insider.

Efter sigende skulle det være en prioritet for Arteta at hente en ny central midtbanespiller. Thomas Partey har fortsat problemer med skader, og der er tvivl om hans langsigtede fremtid i klubben.

Ledelsen er klar til at give Arteta midlerne til at foretage et stort indkøb i januar. Det er de, selvom de også har brugt mange penge på at hente spillere denne sommer.

Blandt andet hentede de Declan Rice i West Ham, hvilket satte en ny transferrekord for klubben. Hertil blev der også brugt store summer på at hente Kai Havertz og Jurrien Timber. David Raya er blevet hentet på en lejeaftale, som forventes at blive permanent næste år.

Arsenal har været ivrige efter at hente en ny defensiv midtbanespiller. Der er nemlig tvivl om den langsigtede fremtid for Partey. Det samme er tilfældet for  Jorginho og Mohamed Elneny, hvis kontrakter udløber efter denne sæson.

Douglas Luiz fra Aston Villa og Real Sociedads Martin Zubimendi har begge været sat i forbindelse med et potentielt skifte til Emirates Stadium i de seneste måneder. Ifølge Football Insider har Arsenal et godt øje til dem begge, og Arteta har haft dem på sin liste de seneste 18 måneder.

Hertil er der også blevet stillet spørgsmålstegn ved Arsenals offensiv. Hverken Havertz, Eddie Nketiah eller Gabriel Jesus har nemlig bidraget med mål på fast basis i denne sæson.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023