gettyimages 504470827

Chokeret Camilla Martin: 'Det er usmageligt!'

Badmintonmaj 22 2023, 10:32
Den tidligere badmintonspiller Camilla Martin er kommet til tasterne.
På det seneste har badmintonspiller Mia Blichfeldt modtaget både hadbeskeder og dødstrusler.
Det har hun fået i massevis i kølvandet på sejren over den malaysiske badmintonspiller Goh Jin Wei ved VM for blandede hold.
Det er badmintonspilleren selv, der har afsløret, at hun har modtaget disse beskeder. Det har hun gjort i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram.
Tilsyneladende har Camilla Martin opdaget dette opslag, hvilket har fået hende til tasterne. I et opslag på Instagram kalder hun det for 'usmageligt'.
"Det her er usmageligt. Sportsfolk samler nationer! Kæmper mod andre nationer i en sportslig atmosfære med nerverne uden på tøjet. Sørger for at samle os foran skærme og ha’ noget sport at se frem til at se og følge," skriver Camila Martin
En række af de beskeder, som Blichfeldt har modtaget på de sociale medier, har kritiseret hende for at være både 'uhøflig' og 'usportslig'.
Andre er endda gået så vidt, at de har skrevet, at de hader Danmark på grund af hende. Selvom man skulle tro, at det er nok, så er det ikke tilfældet. Over for TV 2 Sport har hun afsløret, at hun også er blevet truet på livet.
Camilla Martin mener, at der er brug for handling fra de selskaber, der står bag de sociale medier.
"Hvornår tager firmaerne bag de sociale medier affære? Hvornår begynder de at gå forrest i de her sager, så vi kan se og høre at de på deres platforme ikke vil finde sig i det her," skriver hun også.
Mest læste