gettyimages 1523259087

Viktor Axelsen imponerer alle: 100 uger i træk

Badmintonokt. 24 2023, 15:23
Der er ikke mange danske sportsfolk, der kan bryste sig af at have opnået det samme, som badmintonstjernen Viktor Axelsen.
Han har flere gange bevist, at han er den absolut bedste danske badmintonspiller. Faktisk har han ved flere lejligheder bevist, at han er den bedste i hele verden.
Og netop dette er hans seneste bedrift med til at understrege. Viktor Axelsen har nemlig afsløret på sin Instagram-profil, at han har været nummer 1 på verdensranglisten i herresingle i 100 uger i træk.
"Meget glad for at have overgået 150+ uger i alt og 100 uger i træk som verdens nummer 1. Tak til mit team og alle der støtter mig. Vi bliver ved," skriver han på det sociale medie.
Denne placering er naturligvis blevet opnået, fordi han i en periode har været dominerende i herresingle. Det har han markeret flere gange, hvor han har sat sine konkurrenter til vægs.
I løbet af de seneste to år har han vundet stort set alt, hvad der er værd at vinde. Blandt andet har han vundet All England, ligesom han også har sikret sig VM-guld.
Tilbage i september skrev han sig også ind i historiebøgerne, da han blev den første spiller nogensinde til at vinde alle Super 1000-turneringer i karrieren. Det er aldrig gjort før, og det kommer måske aldrig til at ske igen.
Den flotte bedrift er naturligvis også blevet hyldet af mange andre, hvilket omfatter det danske badmintonforbund, Badminton Danmark. De har delt et opslag med nyheden om den store bedrift med følgende tekst: ''Sikke en milepæl'.
At han har opnået denne bedrift, får ham dog ikke til at stoppe. Tværtimod har den danske stjerne i sinde at presse på lige så længe, han kan.
Mest læste