gettyimages 1523259087

Viktor Axelsen taler ud: 'Det er pissesvært'

Badmintondec. 11 2023, 10:52
Badmintonstjernen Viktor Axelsen skal i næste uge spiller sæsonfinale i Kina, hvor han er blandt favoritterne.
Viktor Axelsen i sidste del af denne sæson været hæmmet af en skade i foden. Det har betydet, at han var nødt til at melde afbud til flere turneringer.
Selvom han ikke har været i optimal form, har han alligevel hentet flere sejre. Den danske stjerne stod blandt andet øverst på podiet ved China Open og Japan Masters i løbet af efteråret.
Derfor bliver han også set som en af favoritterne til at vinde sæsonfinalerne i Kina i næste uge. Dette er også tilfældet, selvom han fortsat har problemer med foden.
Til Ekstra Bladet fortæller han, at han fortsat mærker til skaden i foden, selvom det går den rigtige vej.
"Jeg er ved at være over den. Jeg er et okay sted, men jeg har skullet tage en del hensyn til den," siger han til Ekstra Bladet.
2023 har været et år med både op- og nedture for Axelsen. Alligevel er det lykkedes ham at vinde tre af de fem største turneringer, som sporten har at byde på. Han har nemlig vundet både Malaysia Open, Indonesia Open og China Open i år.
Forud for sæsonfinalerne i Kina afslører han, at det er svært at navigere i, hvad den rette løsning. Viser det sig, at foden igen begynder at volde ham problemer, kan en længere pause komme på tale.
"Det er klart, at går den hen og bliver et problem, så må jeg overveje en længere pause. På nuværende tidspunkt er jeg rimelig positiv. Men det er pissesvært at navigere i," siger han.
Han afslører også, at han jævnligt konsulterer med sit hold. Det hjælper ham naturligvis med at holde fokus og slå koldt vand i blodet.
Mest læste