Barcelona overvejer Premier League-stjerne som erstatning for skadet Gavi

Foto: Alex Caparros/Getty Images

FC Barcelona har bekræftet, at Gavi har pådraget sig et overrevet korsbånd, hvorfor han er ude resten af sæsonen.

FC Barcelona er blevet ramt af et hårdt slag, da de kommer til at undvære Gavi resten af sæsonen, da han har overrevet korsbåndet. Derfor overvejer de nu at hente en afløser, som kan dække ind på midtbanen.

Den unge midtbanespiller har været en vital spiller for Xavi i denne sæson. Derfor har han også været en del af startopstillingen i de fleste kampe. Faktisk har han fået spilletid i alle kæmpe på nær to, hvor han har haft karantæne.

Derfor er de nødt til at finde en afløser for den unge stjerne. Her overvejer de blandt andet at hente Pablo Torre retur fra Girona, som han er udlejet til. Han får nemlig ikke meget spilletid, hvilket var formålet med at leje ham ud.

Barcelona kan se frem til at få kompensation fra FIFA, hvilket betyder, at de har økonomisk råderum til at hente en afløser. Ifølge Mundo Deportivo skulle Barcelona derfor overveje at hente Tottenham-spiller Giovani Lo Celso. Han var angiveligt også på deres ønskeliste denne sommer.

Her forsøgte de angiveligt at hente ham på en lejeaftale, men den 27-årige ville gerne blive i Tottenham. Han kan dog have ændret mening omkring dette, da han kun har fået 83 minutter på banen i denne sæson. Derfor er det tydeligt, at den nye træner, Ange Postecoglou, ikke har fidus til ham.

Xavi skulle derfor være meget opsat på at hente ham på en lejeaftale resten af sæsonen. Dermed vil Xavi kunne bruge ham som en direkte afløser for den skadede Gavi. Det kræver dog, at Lo Celso selv er interesseret i et skifte denne gang.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023