Boksestjerne havde 24-karat guldmaske på inden kamp: Så meget kostede den

Foto: Unique Nicole/Getty Images

Den mexicanske bokser Canelo Alvarez er kendt for sin hang til luksus og ekstravagance.

Canelo Alvarez er ikke blot kendt for at være en af de bedste boksere i verden. Han er også kendt for at have en særlig hang til luksus og ekstravagance.

Det har haft betydning for hans succes i boksning, da han har en særlig personlig og karakter. Dette er også medvirkende til, at han har fået mange fans verden over.

Et godt eksempel på, at mexicaneren er glad for luksus, er den guldmaske, han bar forud for sin sejr over Jermell Charlo.

Kampen mellem Canelo og Charlo havde mange fans ventet længe på. Flere havde spekuleret i, at kampen ville blive vanskelig for den mexicanske stjerne. Han modbeviste dog tvivlerne, da han vandt sikkert over Charlo.

Da han trådte ind i ringen, kunne man se, at han havde en særlig gylden glød. Og det har vist sig, at der var en helt særlig årsag til dette.

Inden han skulle i kamp, valgte Canelo nemlig at forkæle sig selv med en behandling hos den berømte barber Jose Eduardo Santiago. En video herfra er desuden blevet delt på det sociale medie Instagram.

Som en del af denne behandling, fik den mexicanske dækket pande, næse og kindben med en guldmaske. Efter en klipning og tilretning af hans skæg, blev masken i 24-karat guld fjernet.

Dette har naturligvis skabt spekulationer om, hvad en lignende behandling ville koste. Det er ikke noget, som er blevet officielt bekræftet af Jose Eduardo Santiago, men ifølge Marca vil en sådan behandling koste mellem 800 og 1.000 dollars.

Ønsker du en hud som Canelos, skal du derfor indstille dig på at betale mellem 5.600 og 7.000 kroner for behandlingen.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023