Bokseverdenen rystet: Stjerne slår modstander i gulvet med ‘spøgelsesslag’

Foto: Al Bello/Getty Images

En af de største boksekampe i årevis endte på særlig vis, da den ene bokser blev sendt i gulvet med et ‘spøgelsesslag’.

Gervonta ‘Tank’ Davis har besejret Ryan Garcia, som han sendte i gulvet med, hvad der er blevet beskrevet som et ‘spøgelsesslag’.

Bokseverdenen var meget forbløffede over se at se, hvordan Davis sendte Garcia i gulvet med et kropsslag i venstre side, som fik sidstnævnte til at gå på knæ.

Kampens kommentatorer overså slaget fra Davis, der ramte i leveren, hvilket vidner om, hvor hurtig den amerikanske bokser er på hænderne.

Til kampen, der blev afviklet i Las Vegas, var der mere end 21.000 tilskuere, herunder både Mark Wahlberg, Floyd Mayweather og Mike Tyson, og flere af dem jublede, da dommeren stoppede kampen.

Kampen blev stoppet i syvende runde, hvilket – utroligt nok – var, hvad Davis selv havde forudsagt i dagene op til den længe ventede kamp.

Kommentatorerne på HBO beskrev det hurtige slag fra Davis som et ‘spøgelsesslag’, fordi det gik så stærkt, at det blev overset.

“Sikke slag på kroppen,” lød det fra kommentator Abner Mares.

“Jeg så det ikke engang. Det gik så stærkt. Det var en sen reaktion. Han (Garciam red.) gik ned på knæ, og han blev helt lammet.”

Efter at være blevet ramt, tog Garcia flere skridt tilbage, og til sidst besluttede han sig for at sætte sig ned på knæ.

Efter kampen sagde han, at han valgte at gå på knæ, og at han tænkte, at han ville være i stand til at rejse sig igen, men han kunne ikke fortsætte, da han ikke kunne trække vejret.

“Han fangede mig bare med et godt slag. Jeg vil ikke komme med undskyldninger,” sagde han.

“Jeg vil ikke sige noget, men jeg kunne ikke trække vejret.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024