gettyimages 1167140102

Sværvægt bokse-legende: 'Jeg er den største nogensinde'

Boksningjun. 07 2023, 11:31
Der har i mange år været stor diskussion om, hvem der er den største sværvægtsbokser gennem tiden.
Spørgsmålet om, hvem der er tidens største sværvægtsbokser, bliver der aldrig opnået enighed om. Det er nemlig et spørgsmål, som alle har sit eget svar til.
Lennox Lewis og Muhammad Ali er to af de navne, der ofte bliver nævnt i denne sammenhæng. De kan begge bryste sig af et imponerende CV, og at have stået overfor samtlige udfordrere i deres æra.
For nylig deltog Mike Tyson i podcasten 'PBD Podcast' med Patrick Bet-David. Her afslørede han, at hans træner Cus D'Amato fortalte ham, at han ville blive den bedste nogensinde. Og det mener han selv, at han har opnået.
"Han fik ret. Jeg er den største nogensinde," lød det fra Mike Tyson, der i dag er 56 år.
"For at blive en mester, er du nødt til først at være et fjols og lave fejl. Bliv ikke modløs. Det er så nemt at blive modløs og give op."
"Intet kom nemt til mig, men jeg gav ikke op."
Tyson kan bryste sig af et imponerende CV. Blandt andet var han den yngste nogensinde til at blive verdensmester i sværvægt.
Det blev han, da han i 1986 slog Trevord Berbick og dermed overtog hans WBC-titel. På daværende var han blot 20 år gammel. Allerede et år efter lykkedes det ham at blive ubestridt verdensmester i sværvægt.
På trods af dette, er der stadig mange, der mener, at han ikke opfyldte sit fulde potentiale. Det skyldes, at hans karriere blev afsporet i første halvdel af 1990'erne, hvor han blev sendt bag tremmer.
Mest læste