gettyimages 168061656

Vanvittige krav for at blive en del af Floyd Mayweathers 'The Money Team'

Boksningapr. 13 2023, 6:45
Har man et ønske om at blive en del af bokser Floyd Mayweathers 'The Money Team', skal man være klar til at gå langt for det.
En mand som Floyd Mayweather er altid godt beskyttet, når han rejser. Han rejser derfor aldrig alene, og har man lyst til at være en del af dette følge, er der en række krav, man skal leve op til.
Ifølge Sportbible skal man være klar til at gå langt for at beskytte den kendte bokser og den store mængder værdier, som han ofte har med sig, når han er ude i offentligheden,
Faktisk siges det, at man ikke blot skal være klar til at forsvare den i dag 46-årige bokser. Man skal også være klar til at gå til angreb på hans egne.
Efter sigende forventer han, at når han siger ordene 'Sick them', så skal hans livvagter, hvoraf flere af dem tjener mere end 150.000 dollar om året, gå til angreb.
Dette fik man syn for, hvis man så pressemødet med Conor McGregor forud for deres kamp i 2017. Her bad han sine livvagter om at 'indtage Voltron', hvilket åbenbart var en kommando, der var blevet øvet på forhånd.
Da den kendte bokser sagde dette, fik det nemlig hans vagter til striks at omringe den irske MMA-kæmper. Det førte til et mindre slagsmål på scenen, da McGregors hold kom ham til undsætning.
Det faldt ikke i god jord hos McGregor, der efterfølgende sagde, at han ikke lagde mærke til dem, før de var gået til angreb. Og han gjorde det også klart, at hvis de forsøgte på det igen, ville det få konsekvenser.
"Vi havde det godt, men jeg kan sige dig, at hvis de gør det igen, så smækker jeg dem allesammen én. Hvis sådan noget sker ved næste pressemøde, kommer noget til at ske," sagde han til MMA Fighting.
Mest læste