Boris Becker “begejstret” for at forlænge samarbejdet med Holger Rune i 2024

Foto: Boris Becker / Getty Images

Holger Rune-lejren annoncerede i fredags, at de har forlænget samarbejdet med Boris Becker som træner for danskeren i 2024.

Nu taler tyskeren ud for første gang.

Rune og Becker startede deres nye samarbejde sidste måned. Rygterne om deres samarbejde begyndte, efter at danskeren delte et billede af dem, der trænede sammen på Instagram.

Det blev derefter officielt bekræftet af tyskeren, da han gav et interview til Eurosport.

Ændringen i trænerstaben skete, efter at Rune stoppede samarbejdet Patrick Mouratoglou efter sin første runde-exit ved US Open 2023.

Det er dog værd at bemærke, at danskeren havde stor succes med franskmanden, idet Rune vandt sin første ATP Masters 1000-titel ved Paris Masters sidste år og nåede karrierens højeste placering som nummer 4 på verdensranglisten.

Boris Becker og Holger Rune er kommet godt fra start, idet de nåede semifinalerne ved Swiss Indoors Basel og kvartfinalerne ved Paris Masters.

De havde også en god tid ved de igangværende ATP Finals, hvor danskeren havde en god chance for avanceret til semifinalerne, men missede den ved ikke at slå Jannik Sinner i sin sidste gruppespilskamp.

Efter afslutningen på Runes sæson med ATP Finals, tog Becker til X (tidligere Twitter) for at annoncere forlængelsen af sit samarbejde med sin nye protegé.

Tyskeren udtalte, at Runes team arbejdede hårdt for at bringe den bedste version af ham frem, både på og uden for banen.

“Jeg er meget begejstret for at fortsætte mit partnerskab med Holger Rune i 2024. Vi bygger et team omkring Holger for at bringe den bedste version af ham selv frem, både på og uden for banen,” skrev den seks gange Grand Slam-vinder.

Holger Rune tog også et øjeblik til at udtrykke sin taknemmelighed over for Boris Becker for den markante forbedring i hans præstationer.

Han hævder, at den seks gange Grand Slam-vinder hjalp ham med at vende sin ‘negative spiral’ af tabte kampe.

“Det er aldrig let at vende en negativ spiral som den, jeg gik igennem de seneste måneder. Boris hjalp mig meget i dette. Jeg kom bogstaveligt talt tilbage fra afgrunden, fra en periode, hvor jeg konstant tabte kampe i første runde,” fortalte Rune.

Holger Rune sagde også, at hvis det ikke havde været for hans ‘fantastiske spil’ under Becker, ville han have tabt til Novak Djokovic i to sæt ved Paris Masters. Den endelige score var 5-7, 7-6(3), 4-6.

“Hvis jeg havde spillet mod Novak Djokovic for et par uger siden, ville jeg have tabt i to sæt. I stedet spillede jeg en god kamp og det viser, hvor langt jeg er kommet,” sagde danskeren.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023