Caroline Wozniacki er klar til at sætte sit præg på WTA Touren

Foto: Shutterstock

Caroline Wozniacki vender tilbage til professionel tennis tirsdag aften, men hun gør det bestemt ikke for sjov.

For mere end tre år siden valgte Caroline Wozniacki at trække sig tilbage fra professionel tennis. Det gjorde hun efter at være blevet slået ud af Australian Open i januar 2020.

Tidligere på sommeren offentliggjorde hun dog sine planer om at gøre comeback. Dette comeback nærmer sig med hastige skridt, da hun spiller sin første professionelle kamp tirsdag aften.

Forud for hendes kamp ved WTA-turneringen i Montreal, gjorde hun det klart, at hun vender tilbage for at vinde.

“Når vi taler om tennis og min præstation på banen, så føler jeg, at det går godt til træning. Jeg må sige, at jeg ikke er stresset eller bekymret. Jeg tror, at jo flere kampe jeg spiller, jo mere vil jeg forbedre mig. Mit mål er at være på mit bedste ved næste US Open,” sagde hun ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg har ikke spillet en rigtig tenniskamp i mere end tre år. Selvom du træner hjemme, kan du aldrig genskabe de følelser, du møder under en kamp. Jeg har ikke spillet i mere end tre år. Det er lang tid, og jeg er klar over, at min første kamp ikke vil være perfekt. Men jeg vil gøre mit bedste og kæmpe for at vinde så mange kampe som muligt. Til sidst skal jeg selv ind i kampens rytme, men jeg er klar over det.”

“Jeg er på banen, og jeg ved, hvad de næste træk bliver. At rejse rundt med børnene? Det er ikke let at rejse med dem, men det er det værd. Olivia har haft det rigtig sjovt de sidste fire til fem dage. Jeg har været her i Montreal før, men nu er det en anderledes oplevelse, og det er virkelig spændende. Jeg vil gribe mine muligheder og få mest muligt ud af dem.

“Jeg er her, og jeg har intet at tabe. Jeg har allerede opnået flere fantastiske resultater i min karriere, og jeg er her, fordi jeg elsker den her sport. Og fordi jeg føler, at jeg stadig kan give noget. Og det er endnu sjovere at være her med min familie.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023