Cristiano Ronaldo ‘bryder kontrakt’: Al Nassr taber 5-0 til Celta Vigo

Foto: Will Palmer/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Cristiano Ronaldo kan have bragt sig selv i problemer på grund af noget, han gjorde under Al-Nassrs venskabskamp mod Celta Vigo.

Cristiano Ronaldo kan potentielt have forbrudt sig mod sin kontrakt med Nike. Det skyldes, at han i en venskabskamp mod Celta Vigo blev set spille med Adidas-benskinner.

De 38-årige stjerne har været Nike-atlet gennem det meste af sin karriere. Han skrev under på sin første aftale med det kendte brand i 2003. Det skete i forbindelse med hans skifte fra Sporting Lissabon til Manchester United.

Desuden fulgte han i Michael Jordan og LeBron James’ fodspor, da han blev den kun tredje person i verden til at skrive under på en livstidskontrakt med Nike. Det gjorde han tilbage i 2016.

Derfor er de næppe glade for at høre om, at han under Al-Nassrs kamp mod Celta Vigo måske forbrød sig mod denne kontrakt. Det skriver Daily Star.

Ronaldo gjorde det ikke meget væsen af sig i kampen. Han spillede kun første halvleg, og måtte derfor se resten af kampen fra sidelinjen. Derfor kunne han se til, mens hans holdkammerater tabte 5-0 til det spanske hold.

Da han sad på sidelinjen, lagde fans mærke til, at der var noget galt med hans benskinner.

Normalt bærer han benskinner fra Nike, men ikke denne gang. Derimod var han iført et par Adidas X Pro-benskinner, hvor man tydeligt kunne se mærkets tre striber gennem hans sokker. Det er stadig uklart, om det får konsekvenser for ham.

Da han har en meget lukrativ kontrakt med Nike, kan det dog ikke udelukkes. Hvordan det konkret vil foregå, hvis han skal sanktioneres af Nike, vides naturligvis ikke.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023