cecilie uttrup ludwig

Cecilie Uttrup spurter sig til sejr og førertrøje

Cyklingjan. 13, 14:04
Cecilie Uttrup Ludwig var først over stregen på 2. etape af Tour Down Under, hvorfor hun nu har overtaget løbets førertrøje.
Der skulle ikke gå lang tid, før den første danske World Tour-sejr var i hus i denne sæson. Faktisk skulle der kun gå to løbsdage, inden det blev en realitet.
Dette stod Cecilie Uttrup Ludwig for, da hun på 2. etape af Tour Down Under var den første kvinde over målstregen. Dermed kan hun glæde sig over, at hun på tredje etape kan iføre sig løbets orange førertrøje.
Den flotte sejr blev sikret efter en spurt på den klassiske Down Under-afslutning i Stirling. Her fik hun konkurrence fra de italienske ryttere Soraya Paladin og Sofia Bertizzolo, men de danske ben viste sig at være stærkest, hvorfor hun tog sejren.
På vej mod den sidste kilometer på etapen, var Cecilie Uttrup Ludwig blevet placeret perfekt til at sidde med i spurten. Dette formåede hun at udnytte til fulde, da hun endte med at være hurtigst af alle.
Som angivet betyder dette, at hun ikke blot kunne glæde sig over at have vundet etapen. Hun kunne også glæde sig over, at det sikrede hende, at hun nu kan fortsætte løbet med den orange førertrøje.
Hvis hun skal beholde den, er hun dog nødt til at holde fart i benene. Hun har nemlig kun to sekunder ned til Sofia Bertizzolo, der ligger på 2.-pladsen.
Der er kun den afsluttende kongeetape, som byder på en rute, der passer rigtig godt til Cecilie Uttrup Ludwig. Det betyder, at det ikke kan udelukkes, at det ender med en samlet sejr til den danske stjerne.
Mest læste