Det kræver mere end bare talent at være professionel cykelrytter.
Hverdagens rutiner og planlægning er afgørende for succes.
Men Christopher Juul-Jensen har fundet sin egen vej.
En vej, der ikke blot bryder med cykelsportens normer, men også giver ham plads til det, der betyder mest.
De fleste professionelle ryttere træner spredt hen over ugen. Det giver mulighed for at kombinere hårde træningspas med restitution. Men Juul-Jensen gør det anderledes.
Når han er hjemme på Østerbro, træner han intensivt fra mandag til fredag og holder fuldstændig fri i weekenden.
"Jeg er nok den eneste, jeg kender, der holder sig fra at træne i weekenden og træner fem dage i streg," fortæller han.
Den usædvanlige rutine har flere fordele.
For det første giver det Juul-Jensen mulighed for at bruge weekenderne sammen med sin familie.
For det andet er han overbevist om, at det gavner formen.
"Det lyder måske af for meget, men med to dages hvile overtræner man aldrig helt," forklarer han.
Hans træning består ofte af intense intervaller på hometraineren.
Det foregår i kælderen, hvor han med egne ord "slagter sig selv" i halvanden time ad gangen.
Når julen nærmer sig, vælger mange ryttere at holde træningen ved lige, selvom det kan være svært at finde tid. Juul-Jensen har dog truffet en anden beslutning.
"Julen er et mini-etapeløb, hvor man er her, der og alle vegne.
Jeg nåede frem til for et par år siden, at jeg ikke ville bruge tid på at køre på cykel de dage," siger han.
I stedet prioriterer han at træne målrettet op til ferien, så han kan holde helt fri fra cyklen i juledagene.
Det betyder dog ikke, at han bliver helt inaktiv.
Han tager stadig løbeture og er opmærksom på ikke at spise for meget af julens fristelser.
"Man vil ikke smide alt sit hårde arbejde på gulvet ved kun at spise kartofler og sovs i fire dage," siger han med et grin.
Juul-Jensen har allerede kontrakt med sit hold, Jayco-Alula, frem til 2025. Men han håber, at karrieren ikke stopper der.
"Jeg er trods alt kun 35. Jeg håber meget gerne at fortsætte længere," siger han.