At træde ind på WorldTour-niveau som 18-årig er ikke nemt, heller ikke for en verdensmester som Albert Withen Philipsen.
Trods sin unge alder og en imponerende række titler har danskeren stadig meget at lære, når det gælder livet som professionel cykelrytter.
Det blev tydeligt i en morsom episode, som sportsdirektør Kim Andersen nu har delt.
Albert Withen Philipsen er i gang med sine første kilometer som WorldTour-rytter for Lidl-Trek, og debuten finder sted ved Tour Down Under i Australien.
Det unge talent, der allerede har verdensmesterskaber på både landevej og mountainbike på sit CV, oplever nu, hvordan livet som professionel handler om mere end at præstere på cyklen.
Kim Andersen, der er Philipsens sportsdirektør i Australien, fortæller med et grin om en bemærkning fra danskeren ved holdets første møde i løbet.
Philipsen indrømmede ærligt, at han aldrig havde prøvet en af de mest grundlæggende opgaver som rytter: at hente flasker fra holdbilen.
”Det første, han sagde på mødet, da han startede løbet, var: 'Jeg har aldrig samlet flasker op fra bilen',” fortæller Andersen til Cyclingnews.
Selvom episoden vakte latter, illustrerer den også, hvordan unge ryttere, der kommer direkte fra juniorniveau, ofte mangler erfaring med de praktiske aspekter af professionel cykling.
I Australien har Albert Withen Philipsen dog ikke haft brug for at tænke på flasker.
Han fører i øjeblikket ungdomskonkurrencen med et forspring på 15 sekunder til Zac Marriage.
Det har sikret ham en beskyttet rolle på holdet, hvor hans fokus er på at levere resultater snarere end at hente forsyninger.
Kim Andersen påpeger dog, at dette vil ændre sig i fremtiden.
”Her vil han ikke gøre det, men senere er vi nødt til at arbejde på det,” forklarer Andersen og henviser til, at Philipsen som en del af holdets dynamik på sigt også må bidrage til de mere lavpraktiske opgaver.
Philipsen står foran en stor udfordring, når han i morgen skal tackle kongeetapen ved Tour Down Under.
Ruten strækker sig over 145 kilometer og afsluttes på den berygtede Willunga Hill, en stigning på 3,3 kilometer med et gennemsnit på 7,4 %.
For det unge danske talent bliver det endnu en mulighed for at vise, hvorfor han betragtes som et af cykelsportens største navne for fremtiden.