gettyimages 1479155237

Mathias Norsgaard leverer topresultat i Dannebrog

Cyklingmaj 26 2023, 14:26
Danske Mathias Norsgaard var tæt på at sikre sig en sejr i det franske, da han for første gang korte løb iført dannebrogstrikoten.
Efter 11 måneder fik Mathias Norsgaard endelig mulighed for at lufte sin DM-trøje. Det gjorde han, da han torsdag kørte prolog i det franske etapeløb Boucles de la Mayenne.
Den danske rytter sørgede dog ikke blot for at fuldføre løbet. Han formåede også at levere på højt niveau.
Han startede relativt tidligt og kørte sig sikkert i 'hot seat'. Her befandt han sig i et godt stykke tid, og han kunne tilmed så småt begynde at drømme om en sejr.
Til sidst blev der dog lavet om på dette, da Benoit Cosnefroy (AG2R Citroen Team) slog ham. Ifølge Feltet.dk var det ikke på overbevisende vis, da han slog ham med et enkelt sekund.
Heller ikke franske Cosnefroy formåede at holde hele vejen, hvorfor han ikke fik sig en sejr. Derimod var det Ivo Oliviera (UAE Team Emirates), der fik sat den hurtigste tid. Han var tre sekunder hurtigere end Cosnefroy.
Der var flere stærke profiler, der først satte sig på cyklen til sidst. Den sidste rytter, der blev sendt afsted, formåede endda at sende Norsgaard ud af top-3. Det skete, da Axel Zingle (Cofidis) sneg sig ind på en 2. plads.
Det betyder, at den danske rytter kunne se sig selv slutte på en fjerdeplads på den korte prolog. Resultatet kan han ikke være ked af, og han fik derfor mulighed for at imponere i dannebrogstrikoten.
Mest læste