sepp kuss jumbo

Sepp Kuss klar i mælet: 'Jeg vil vinde Tour de France med Jonas'

Cyklingjan. 15, 12:23
Sepp Kuss har høje ambitioner for 2024-sæsonen, hvor han sigter efter at vinde Tour de France sammen med Jonas Vingegaard.
Der går ikke længe, før der bliver taget hul på 2024-sæsonen i cykling. Det er en sæson, hvor Sepp Kuss har planer om at fortsætte på samme høje niveau, som han præsterede på i sidste sæson.
Derfor er der rigtig meget at leve op til, da Visma - Lease a Bike vandt alle tre Grand Tours i 2023. Det ændrer dog ikke på, at Kuss er meget ambitiøs omkring den kommende sæson.
Det siger han i et interview med mediet In de Leiderstrui.
"Vi er også meget ambitiøse i forhold til næste år. Jeg vil vinde Tour de France med Jonas (Vingegaard, red.) og derefter tage til Spanien for at tage førertrøjen på som forsvarende mester. Vi vil skrive sportshistorie igen i næste cykelsæson," siger han.
Sportsdirektør Merijn Zeeman lægger heller ikke skjul på, at han ser frem til de tre Grand Tours. Han glæder sig dog særligt til Giro d'Italia, hvor Visma - Lease a Bike mangler en klassementsfavorit.
"Det bliver en meget interessant Grand Tour. Nyankomne Cian Uijtdebroeks vil også køre der (i Giro d'Italia, red.), men vi lægger slet ikke noget pres på ham for at få en god slutplacering. Fokus vil være på at vinde etaper," siger han.
Uijtdebroeks kan dog glæde sig over at have meget erfarne kræfter med til Italien. Blandt andet er det blevet bekræftet, at han får selskab af Wout van Aert, der har i sinde at jagte etapesejre. Desuden kommer han naturligvis også til at fungere som hjælper for den unge Uijtdebroeks.
Mest læste