gettyimages 1522574527

Tadej Pogacar forsat mærket: 'Det bliver meget svært'

Cyklingaug. 11 2023, 11:07
Cykelstjernen Tadej Pogacar er ikke i tvivl om, at det bliver svært, da han fortsat føler sig syg.
Fredag stiller Tadej Pogacar klar til start ved VM i enkeltstart. Det gør han, selvom det bliver en hård omgang for ham. Den slovenske stjerne er nemlig stadig udmattet.
Da han søndag deltog i herrernes linjeløb ved verdensmesterskaberne, måtte han føres væk fra pressen efter løbet. Det skyldtes, at han fik det dårligt, hvilket han også forklarede senere.
Selvom det er nogle dage siden, kan den 24-årige stjerne fortsat mærke, at han er udmattet. Det ændrer dog ikke på, at han skal repræsentere sit land og forsøge at vinde endnu en VM-medalje.
"Jeg mærker stadig landevejsløbet i mine ben. Så vi prøver at få det til at fungere på enkeltstartscyklen. Vi må se, hvad fredagen bringer," sagde han til belgiske Wielerflits efter at have kørt enkeltstartsruten.
Desuden forklarede den tidligere Tour de France-vinder også, at det er en hård rute. Dertil er han også lidt forundret over, at de skal køre så lang en rute.
"Den er heller ikke særlig hurtig på grund af den langsomme asfalt. Det bliver meget svært," lød det også fra den slovenske stjerne.
Den rute, som han og resten af feltet skal ud på fredag, har en længde på 47,8 kilometer. Den bliver kørt i og omkring den skotske by Stirling.
Hvis Pogacar skal gøre sig forhåbninger om at vinde VM-guld, skal han være på sit bedste. Han kommer nemlig til at konkurrere mod flere af sportens helt store navne.
Blandt andet skal han køre mod store navne som Wout van Aert, Filippo Ganna, Remco Evenepoel og Stefan Küng. Ligeledes får han også danske konkurrence, da både Kasper Asgreen og Mikkel Bjerg stiller til start.
Mest læste