gettyimages 1472947371

Tour de Lort: Se cykelrytter styrte i kæmpe bunke gødning

Cyklingmar. 18 2023, 7:09
En professionel cykelrytter endte et sted, hvor han slet ikke havde regnet med, da han deltog i løbet Grand Prix de Denain.
AG2R Citroen Team-rytteren Stan Dewulf fik sig en uheldig overraskelse under løbet Grand Prix de Denain i en episode, der nu er gået viralt på nettet.
Til trods for, at han ikke vandt løbet, var det alligevel ham, der endte med at trække overskrifter på grund af sit uheldige styrt.
Ifølge The Sun havde selv kommentatorerne svært ved at holde deres latter tilbage, da den belgiske rytter blev sendt af vejen og direkte ind i en bunke gødning (lort).
GCN Racing-announcer Jode Been sagde mellem sine udbrud af latter: "Ooh, det kommer til at stinke."
"Det vil være et ildelugtende styrt fra AG2R-rytteren - at køre direkte ind i et bjerg af gødning."
Selv på GCN Racings Twitter-profil blev der set det sjove i situationen, da de delte optagelserne af styrtet med teksten: Heldigvis fik Stan Dewulf en blød landing, han styrtede ned ved #GPDenain i dag... Gødning!"
"Det er et ildelugtende styrt for AG2R Citroen Team-rytteren!"
Heldigvis slap rytteren uskadt fra episoden og kunne endda gennemføre løbet, og bagefter så han selv den sjove side ved det, da han skrev følgende på Instagram: "Du kunne sige, at jeg havde en l**tedag. Bogstaveligt talt."
Det tog ikke lang tid, før Dewulfs uheldige styrt gik viralt, og kommentatorerne begyndte at rulle ind.
"Åh, ja - charmen og lugten af landet," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Hvilken l**temåde at tabe et løb."
"I det mindste havde han allerede brune shorts," skrev en tredje.
"2022/23-sæsonen og hvordan man tackler den. Ja, han kørte direkte ind i en bunke med l**t, men han samlede sig selv op og fortsatte," roste en fjerde ham med.
Mest læste