gettyimages 1486094863

Trods flot sejr: Megatalent med nedslående melding

Cyklingapr. 29 2023, 7:55
På trods af en flot sejr, var det ikke kun positivitet, der var at spore hos talentet Juan Ayuso.
Efter at have været ude med en skade i en lang periode, vendte Juan Ayuso tilbage i Romandiet Rundt, hvor han på torsdagens spurt blev nr. 2. Det fulgte han op fredag, hvor han sikrede sig en 1. plads i enkeltstarten.
Man skulle derfor tro, at den blot 20-årige stjerne havde svært ved at få armene ned, da han forud for løbet havde skruet helt ned for sine egne forventninger.
Til trods for dette, virkede han ikke til at være en ung mand i den syvende himmel, da han udtalte sig efter sin sejr.
"Jeg får det bedre, men mine ben føles værre hver dag. Jeg lider meget, og jeg føler, at formen ikke er der endnu," sagde han ifølge mediet Cycling up to Date efter etapen.
Han vil dog ikke udelukke, at der er en chance for, at han kan ende med at løbe med den samlede sejr, når han lørdag skal køre løbets kongeetape iført førertrøjen.
"Men hvis jeg bliver ved med at forbedre mig i løbet, ville det være fantastisk. Vi må se, om jeg kan vinde løbet her. Under alle omstændigheder er jeg glad for, at jeg ser ud til at blive bedre hver dag, selvom det føles som om, jeg kører på grænsen," fortsatte han.
Fredagens enkeltstart vandt han med blot fem sekunder ned til amerikanske Matteo Jorgenson, der kører for Movistar.
Lørdag skal Ayuso og resten af feltet ud på den største prøvelse i årets Romandiet Rundt, da de skal køre en heftig bjergetape med mål på Thyon 2000-stigningen.
Mest læste