gettyimages 1497184230

Uno-X har udtaget to danskere til Tour de France

Cyklingjun. 21 2023, 12:41
Årets første hold er officielt udtaget til Tour de France. Det er Uno-X, der har sat navne på de ryttere, de tager med til det franske løb.
Tirsdag eftermiddag meddelt Uno-X, at de havde udtaget deres hold til Tour de France. Det skete på et pressemøde, der var blevet arrangeret i denne anledning.
Her stod det også klart, at der var to danskere ryttere, der havde gjort sig fortjent til en plads på holdet. Både Jonas Gregaard og Anthon Charmig er nemlig blevet udtaget.
I begge tilfælde er der tale om deres første deltagelse, hvorfor det bliver stort for dem. Forude de to danskere ryttere, består resten af Uno-X-holdet af nordmænd.
Dette omfatter blandt andet Alexander Kristoff, der betragtes som værende holdets største stjerne. Han skal forsøge at køre sig til en etapesejr på en af de mindre kuperede dage.
Dertil består holdet af Torstein Træen, der kørte sig til en samlet 8. plads i Critérium du Dauphiné. Derudover er Tobias Halland Johannessen også blevet tildelt en plads på holdet.
Både Rasmus Tiller og Søren Wærenskjold er også en del af holdet. Førstnævnte kunne bryste sig af at vinde Dwars door het Hageland for lidt over en uge siden.
Wærenskjold gjorde sig derimod bemærket i Belgien Rundt, hvor han vandt enkeltstarten. Desuden blev det til en samlet andenplads bag Mathieu van der Poel. Holdets sidste mand er 27-årige Jonas Abrahamsen.
Uno-X afslørede også, at hhv. Erik Resell, Martin Urianstad og Anders Halland Johannssen er udtaget som reserver. De kan komme i spil, hvis der er uheld blandt de udtagne ryttere.
Det samlede hold for Uno-X Pro Cycling Team til Tour de France, ser derfor således ud:
Alexander Kristoff Tobias Johannesen
Rasmus Tiller Torsterin Træen
Søren Wærenskjold Jonas Gregaard
Jonas Abrahamsen Anthon Charmig

We are ready 🔥 Selected riders for Tour de France 2023. Alexander Kristoff (NOR) 🇳🇴 Tobias H. Johannessen (NOR) 🇳🇴 Torstein Træen (NOR) 🇳🇴 Rasmus F. Tiller (NOR) 🇳🇴 Søren Wærenskjold (NOR) 🇳🇴 Jonas Gregaard W. (DEN) 🇩🇰 Jonas Abrahamsen (NOR) 🇳🇴 Anthon Charmig (DEN) 🇩🇰…

1.7K
Reply
Mest læste