shutterstock 2197256395

Vild lønforhøjelse: Så meget kommer Primoz Roglic til at tjene hos Bora-Hansgrohe

Cyklingnov. 09 2023, 17:34
Primoz Roglic er for nylig skiftet fra Jumbo-Visma til BORA-hansgrohe, og har i denne forbindelse fået en lønforhøjelse.
Selvom Primoz Roglic stadig var under kontrakt med Jumbo-Visma, er han fortid på det hollandske hold. Og ifølge Johan Bruyneel har holdet fået en pæn slat for at lade ham ophæve sin kontrakt før tid.
"Dette kan være den bedste handel, Richard Plugge nogensinde har lavet," siger han i sin podcast 'THEMOVE'.
"Plugge lod ikke bare Roglic forlade uden en form for kompensation. Han ville være en dårlig forretningsmand, hvis han havde gjort det. Der var tale om et engangsbeløb på tre millioner euro. Føjer man det til hans løn, så svarer det faktisk til et lille sponsorbidrag i bytte for en erfaren rytter. Det kan være den bedste aftale, Plugge nogensinde har lavet."
Roglic kan dog også se frem til at få en lønforhøjelse i forbindelse med sit holdskifte. Efter Vingegaard overtog som den primære kaptajn på holdet, begyndte han at undersøge andre muligheder. Og nu har han besluttet, at det var rette tid til et holdskifte.
Ifølge Bruyneel kommer han til at tjene det dobbelte af, hvad han gjorde hos Jumbo-Visma hos sin nye arbejdsgiver.
"Han forventes at tjene omkring fire millioner euro årligt," siger han.
Bruyneel fortæller også, at Roglics exit fra det hollandske hold skyldes, at fusionen mellem Jumbo-Visma og Soudal Quick-Step aldrig fandt sted.
"Da rygterne om dette startede, var alt ret forvirrende og uklart. Det var efter min mening medvirkende til, at Roglic valgte at forlade Jumbo-Visma. Alligevel tror jeg, at når Plugge ser tilbage på de seneste to måneder, så kan han være meget tilfreds," lyder det.
Mest læste