Håndboldlegende scorer job som direktør

Foto: Josephine Touray / Gettyimages

Den tidligere håndboldspiller har skiftet boldspillet ud med en rolle som direktør.

Josephine Touray var i flere år en af de bærende kræfter på det danske kvindelandshold i håndbold. Her var hun blandt andet med til at vinde både OL og EM.

I dag er det dog ikke længere håndbolden, der beskæftiger hende. Derimod har hun overtaget rollen som direktør i antimobbeorganisationen Hej Fonden, skriver Ekstra Bladet.

Organisationen har løftet sløret for nyheden på det sociale medie Instagram. Overfor Ekstra Bladet giver Touray udtryk for, at hun er rigtig glad for at have fået denne mulighed.

“Jeg er super glad for, at jeg får lov til at være med til at drive den her organisation. Nej til mobning og hej til et godt fællesskab er vel et budskab, som vi alle kan støtte op om,” siger hun.

Hun siger også, at hun selv har fået en stor glæde af det fællesskab, der er forbundet med at spille håndbold. Fonden vil med afsæt i sport have et fokus på at skabe sammenhold og fællesskab i kampen mod mobning.

Touray fortæller også, at hun ikke selv har haft mobning tæt ind på livet. Dog har hun befundet sig i situationer, der kan minde om det.

“Jeg er vokset op i en tid, hvor der ikke var fokus på at italesætte mobning, så jeg er da sikker på, at jeg har været med til at gøre noget, som jeg ikke skulle gøre, eller at jeg har stået på den anden side, hvor jeg har følt mig udenfor,” siger hun.

Desuden kommer hun til at arbejde sammen med andre håndboldspillere. Dette omfatter både Mie Højlund og Mathias Gidsel, men også Mikkel Hansen, som var med til at starte fonden i 2015.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023