gettyimages 1873016230

16-årig dart-sensation undskylder for billede efter shitstorm

Dartdec. 31 2023, 11:12
World Darts Championship-sensationen Luke Littler har været nødt til at udsende en undskyldning, fordi han blev fotograferet med en kopi af avisen The Sun.
Den 16-årige er fra den ene dag til den anden blevet en superstjerne ved PDC World Darts Championship. Derfor har der også været stor interesse for hans fremskridt.
Han bliver anset for at være en af de mest talentfulde spillere i den moderne æra. Derfor har der været stor interesse for ham blandt medierne, der har ønsket at interviewe ham i de seneste uger.
Fredag aften gav han et interview til avisen The Sun. I denne forbindelse stillede han også op til et billede, mens han holdt avisen op.
Historien i avisen havde dog en overskrift, som ikke er blevet taget godt imod af alle. I denne overskrift hævdes det nemlig, at den 16-årige sensation 'elsker' The Sun. Dette endte med at give en del kritik på de sociale medier.
Littler blev født i Runcorn, som er en mindre by tæt på Liverpool. Og The Sun bliver bredt boykottet på Merseyside for deres dækning af Hillsborough-katastrofen i 1989.
Littler modtog en del kritik på sociale medier som følge af billedet i The Sun, og teenageren svarede med en udtalelse dagen efter.
"I dag er et fotografi af mig, der holder en avis op, blevet offentliggjort i medierne," skriver han på X.
"Den medieopmærksomhed, jeg har fået, er meget ny for mig. Og jeg forstod ikke helt på det tidspunkt, hvad jeg blev bedt om at gøre."
"Jeg støtter på ingen måde den avis eller overskriften, der ledsagede artiklen, og jeg undskylder oprigtigt for enhver fornærmelse, dette har forårsaget."
"Jeg fokuserer nu på min næste kamp mod Barney og vil gerne takke alle for deres fantastiske støtte."

* STATEMENT TO EVERYONE FROM US * Today a photograph of me holding up a newspaper has been published in the media. The media attention I have been getting is very new to me and I didn't fully understand at the time what I was being asked to do.

Image
17.5K
Reply
Mest læste