Derfor tog det Daniel Ricciardo længere tid end forventet at komme tilbage efter sin skade

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

I denne weekend vender Daniel Ricciardo tilbage i Formel 1, men det har taget længere tid end antaget.

Det var forventet, at Daniel Ricciardo ville vende tilbage tidligere end i denne weekend. Det viste sig dog, at den brækkede knogle var i værre stand, end man havde forventet. Derfor har han været nødt til at tage en længere pause.

AlphaTauri-køreren kørte galt under en træning på Zandvoort i Holland. Det skete, da han skulle undgå Oscar Piastri i tredje sving, hvorefter han kørte ind i barrieren. Det resulterede i en brækket knogle i venstre hånd.

Det betød, at han måtte under kniven, og Liam Lawson overtog hans sæde for en stund. Ricciardo havde håbet på at vende tilbage allerede i Singapore, men det blev ikke aktuelt.

Selvom hans operation var en succes, blev den australske racerkører ramt af et tilbageslag. Derfor er han først i stand til at vende tilbage nu.

“Jeg vil sige, at genoptræningen var hårdere, end jeg troede, men jeg er nok også lidt af en tøs,” sagde Ricciardo ifølge RacingNews365.

“Da vi var klar over, hvilken knogle der var brækket, virkede de nogenlunde okay med det. De sagde: ‘Åh, det er en forholdsvis nem operation’. Men da vi fik foretaget operationen i Spanien, blev der foretaget yderligere undersøgelser, og pausen var meget værre end først antaget.”

“Det er derfor, det har taget meget længere tid med min bedring. Og det gjorde det sandsynligvis lidt mere smertefuldt for mig.”

Ricciardo kan dog glæde sig over, at han er sikret et sæde i næste sæson. Her skal han igen køre med AlphaTauri, som har valgt at give ham endnu en sæson. Hans ultimative mål er fortsat at overtage Sergio Perez’ sæde hos Red Bull.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024