Elon Musk accepterer træningstilbud fra tidligere UCF-mester

Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic

Elon Musk har tilsyneladende accepteret et tilbud om at blive trænet af den tidligere UFC-mester Georges St-Pierre. Det rygtes, at han skal kæmpe mod Facebook-milliardær Mark Zuckerberg.

I løbet af de seneste uger har kampsportsverdenen været et besynderligt sted at opholde sig.

Den primære årsag til dette er, at folk ikke har kunnet stoppe med at tale om en potentiel kamp mellem milliardærerne Elon Musk og Mark Zuckerberg.

De to rigmænd, der driver henholdsvis Twitter og Facebook, har vist interesse i en kamp mod hinanden. Det kan dog blive svært for Musk at vinde, da det er alment kendt, at Zukerberg har trænet kampsport i årevis.

For at give ham en større chance for at vinde kampen, har Georges St-Pierre nu tilbudt at træne ham. Det har han gjort med et opslag på det sociale medie Twitter.

“Elon Musk, jeg er stor fan af dig. Det vil absolut være en ære at hjælpe dig og være din træningspartner til kampen mod Zuckerberg,” skrev han.

Og overraskende nok, så fik han ikke blot et svar tilbage fra Musk. Tesla-rigmand valgte også at acceptere tilbuddet.

“Ok, lad os gøre det. Jeg tog en træningsrunde i aftes med Lex Fridman,” skrev han.

I de seneste år har der været mange bizarre kampe i kampsport. Det omfatter blandt andet en række kampe mellem YouTube-stjerner og tidligere professionelle boksere. Et godt eksempel på dette, er kampen mellem Logan Paul og Floyd Mayweather.

Ingen af disse kampe har dog været helt lige så bizarre, som en potentiel kamp mellem Musk og Zuckerberg.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024