gettyimages 1894750602

41-årig Serie A-træner kunne være en mulighed for Barcelona

Fodboldjan. 16, 13:29
Der har været rygter om Xavis fremtid hos FC Barcelona, hvilket særligt skyldes deres chokerende 4-1-nederlag til Real Madrid.
Der har været et intenst pres på Barcelona-træner Xavi Hernandez på det seneste. Dette pres er bestemt ikke blevet mindre, efter det chokerende nederlag på 4-1 til Real Madrid i Super Cup-finalen.
Selvom den catalanske klub fortsat har tillid til Xavi, kan de ikke blive ved med at give ham lang snor. Hvis han ikke formår at rette op på sine fejl, kan det komme til at koste ham dyrt.
Den spanske storklub havde stor succes i sidste sæson, men har ikke formået at finde samme niveau i denne sæson. Derfor er der også blevet sået tvivl om Xavis fremtid.
Barcelona-præsident Joan Laporta siges at have fuld tillid til Xavi, men der er ifølge BarcaUniversal ved at blive lavet en liste over mulige alternativer.
I denne forbindelse skulle de blandt andet kigge på tidligere Barcelona-spiller Thiago Motta. Han er i dag træner i Bologna, hvor han har fin succes. Sådan lyder det fra Adrian Sanchez på Mas Que Pelotas.
Motta nåede selv at spille for Barcelona i otte år mellem 1999 og 2007. I 2018 fik han en stilling som træner for U19-holdet i PSG, hvor han var i et år. Derefter var han kort tid i Genova, inden han overtog rollen som træner i Spezia.
Siden september 2022 har han stået i spidsen for Bologna. Det har Barcelona holdt øje med, og de værdsætter hans arbejde for den italienske klub.
Netop derfor bliver han også set som en mulig kandidat til at afløse Xavi. For nu er der dog stadig tillid til den spanske træner, selvom der bliver stillet krav til fremgang.
Mest læste