gettyimages 1479831251 2

Alisson åbner op om voldsom konfrontation med Jordan Henderson

Fodboldapr. 06 2023, 10:00
Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson og holdets målmand, Alisson Becker, havde en heftig diskussion under en nylig kamp mod Chelsea.
Alisson Becker har afvist, at der skulle være problemer mellem ham og Jordan Henderson, efter deres heftige diskussion på banen i kampen mellem Liverpool og Chelsea.
Få dage efter at have tabt 4-1 til Manchester City på Etihad Stadium, var Liverpool på besøg hos Chelsea på Stamford Bridge, hvor kampen endte målløs og uafgjort. Det uafgjort resultat var endnu et hårdt salg i forhold til deres Champions League-drømme.
I slutningen af kampen blev Joao Felix præsenteret for en stor chance, da Joel Matip ikke formåede at sende bolden væk. Den portugisiske stjerne formåede dog ikke at udnytte chancen, men sendte den i stedet over mål.
Umiddelbart efter blev Alisson konfronteret af en rasende Henderson, der tilsyneladende mente, at målmanden ikke havde kommunikeret godt nok med Matip.
Den brasilianske målmand svarede lige så vredt, hvilket skabte spændinger mellem de to stjerner, men Henderson gik fra stedet kort tid efter.
Efter kampen blev det gjort klart af Alisson, at der ikke er problemer mellem de to.
"Mig og Henderson er to mennesker, der kæmper, og som giver vores liv for deres hold," sagde han til ESPN Brasil.
"Og på banen er der ingen måde at spørge 'venligt'."
"Så nogle gange ser det ud til, at tingene går højt, men det er to personer, der prøver at ordne det, gør tingene på den bedste måde for holdet og prøver at hjælpe."
Mest læste