shutterstock 2238432985

Arsenal overvejer at hente Karim Benzema

Fodboldjan. 18, 15:32
Arsenal har brug for at hente en ny angriber, og det har fået dem til at kigge i retning af Karim Benzema.
Hvis Arsenal skal gøre sig forhåbninger om at vinde Premier League i denne sæson, er der brug for forstærkninger i front. Derfor er de blevet kædet sammen med flere forskellige kandidater.
Blandt andet har der været forlydender om, at de skulle have et godt øje til Victor Osimhen og Ivan Toney. Førstnævnte har dog gjort det klart, at han endnu ikke føler sig klar til at sige farvel til Napoli og Serie A.
Toney har derimod gjort det klart, at han føler sig klar til at skifte til et ophold i den engelske liga. Derfor er det ikke udelukket, at han kan ende med at skifte til Arsenal.
Hvad der dog kan sætte en stopper for dette er, at Brentford ikke er meget for at give slip på ham. Derfor kræver de angiveligt op mod 100 millioner pund for ham, hvilket svarer til cirka 870 millioner kroner.
Derfor kan Mikel Arteta og co. beslutte sig for at gå i en anden retning. Ifølge teamTALK har dette fået dem til at overveje at hente Karim Benzema, hvis det er muligt at hente han på en lejeaftale.
Den franske stjerne siges at være utilfreds med livet i Saudi-Arabien. Derfor skulle han også være åben for at forlade Al-Ittihad. Potentielt kan det blive en realitet allerede i dette transfervindue.
Der er flere europæiske klubber, der er blevet kædet sammen med Benzema, der har en fortid i Real Madrid. Derfor er Arsenal ikke alene om at have interesse for at hente ham på en lejeaftale. Efter sigende skulle Chelsea have interesse i præcis det samme.
Mest læste