gettyimages 1697139098

Arsenal-teenager scorer 10 mål i U16 kamp mod Liverpool

Fodboldnov. 19 2023, 12:17
Meget tyder på, at Arsenal har fået fingrene i et stort talent, som kan gå en stor fremtid i møde.
The Gunners kan bryste sig af at have flere store talenter på deres akademi. Derfor er der også en god chance for, at en eller flere af dem bryder igennem til førsteholdet én dag.
Dette kan sagtens vise sig at være en spiller som Chido Obi-Martin, der for nylig gjorde flot væsen af sig selv i en U16-kamp mod Liverpool. Her formåede han nemlig at score intet mindre end ti mål.
Det er naturligvis noget, der har betydet, at han har fået opmærksomhed fra hele verden. Ganske vist er der tale om en kamp på U16-niveau, men det er alligevel bemærkelsesværdigt at score ti mål i en kamp.
Det blot 15-årige talent har også spillet for Arsenals U19- og U21-hold, hvorfor han har prøvet kræfter med at spille på et højere niveau. Derfor har han også formået at etablere en tilstedeværelse i klubben.
Hvad der også er værd at bemærke er, at han faktisk er dansk, og oprindeligt kommer fra Glostrup.
Ifølge mediet Just Arsenal var det i denne weekend, at han spillede med U16-holdet. Det gjorde han, fordi U18-holdet ikke skulle spille kamp, og han derfor havde mulighed for at træde til.
Hvis han formår at holde fast i sin udvikling, kan han følge i samme fodspor som spillere som Bukayo Saka og Emile Smith Rowe. Fælles for dem begge er, at de har fået en plads på førsteholdet i den danske klub.
I denne sæson har han også spillet seks kampe i U18 Premier League for Arsenal. Her er det blevet til tre mål.
Mest læste