gettyimages 1944479720

Atletico Madrid eliminerer Real Madrid fra Copa del Rey

Fodboldjan. 19, 11:44
Real Madrid er ude af Copa del Rey, da Atletico Madrid viste sig at være for stor en mundfuld for Carlo Ancelottis tropper.
Fredag aften tørnede Real Madrid og Atletico Madrid sammen i Copa del Rey. Det viste sig at blive endestationen for førstnævnte, der tabte med 4-2 til de lokale rivaler.
Derfor kan Diego Simeone og co. glæde sig over, at de har fået en plads i kvartfinalen i Copa del Rey. Inden da sikrede Barcelona sig den anden plads, da de vandt 3-1 over Unionistas de Salamanca. Det var dog slet ikke en overbevisende kamp fra Xavis tropper.
Atletico Madrid leverede en rigtig flot kamp på Wanda Metropolitano, hvilket var nok til at vinde over Real Madrid. Det er især imponerende, da det var deres kun andet nederlag på tværs af alle turneringer i denne sæson.
Real Madrid formåede to gange at bringe sig tilbage i kampen, hvilket resulterede i, at de to Madrid-klubber måtte ud i forlænget spilletid.
I forlænget spilletid var det Antoine Griezmann, der kunne sende bolden i nettet til 3-2. Dermed fik han sendt Atletico Madrid på sejrskurs, mens Riquelme kort tid efter lukkede godt ned for kampen.
Dermed fik de også taget revanche for deres seneste kamp, hvor Real Madrid vandt 5-3 i Super Cup-semifinalen. Nederlaget betyder, at Real Madrids stime med ubesejrede kampe er blevet brudt. I alt 21 kampe nåede stimen op på.
"Jeg tror det ikke (at Atletico Madrid er bedre, red.), for vi slog dem for et par dage siden. Vi spillede en komplet kamp. Det var jævnt og hårdt kæmpet mod en stærk rival," sagde Real Madrid-træner Carlo Ancelotti efter kampen.
Mest læste