gettyimages 2179694241

Barca tager revanche mod Bayern München med kæmpe sejr

Fodboldokt. 23 , 23:21
FC Barcelona imponerede med 4-1 sejr over Bayern München.
Kampen markerede et vigtigt øjeblik for Barca-træner Hansi Flick, som stod overfor sin tidligere klub, hvor han tidligere har haft stor succes, herunder den berømte 8-2-sejr over netop Barcelona. Denne gang var det hans nye mandskab, der tog revanche.
Barcelona kom flyvende fra start, og efter blot 58 sekunder bragte Raphinha dem foran. Fermin Lopez fandt brasilianeren i dybden, og Raphinha løb let forbi Manuel Neuer for at score kampens første mål.
Bayern forsøgte hurtigt at svare igen, og Harry Kane fik faktisk bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside. Efter 18 minutter var Kane dog igen på pletten og udlignede med et velplaceret hovedstød efter et præcist indlæg fra Serge Gnabry. Dermed stod kampen lige 1-1.

Begge hold så hinanden an, men så...

Herefter fulgte en periode, hvor begge hold så hinanden an, men mod slutningen af første halvleg overtog Barcelona atter initiativet.
Robert Lewandowski, der ikke havde gjort sig bemærket indtil da, scorede til 2-1 efter endnu en assist fra Fermin Lopez.
Kort før pausen slog Raphinha til igen, da han afsluttede et dristigt sololøb med at banke bolden i det fjerneste hjørne og dermed øge føringen til 3-1.

Raphina scorer hattrick

Anden halvleg blev en fortsættelse af Raphinhas opvisning. 11 minutter inde i halvlegen fuldendte han sit hattrick.
Lamine Yamal sendte en perfekt bold i dybden, og trods pres fra to Bayern-forsvarere formåede Raphinha at sparke bolden sikkert forbi Neuer. Det blev kampens sidste mål, og Barcelona sikrede sig dermed en komfortabel 4-1-sejr.
Raphinha blev kampens store helt og modtog stående ovationer, da han blev skiftet ud.
Hansi Flick blev ligeledes hyldet for at have vendt skuden i Barcelona. Det er tydeligt, at Barcelona under hans ledelse har taget et stort skridt mod at genfinde deres plads i europæisk topfodbold.