mickel lauritsen broendby if

Brøndby IF i sorg: Klub-chef er død

Fodboldnov. 18 2023, 17:56
Mange i fodboldklubben Brøndby IF er chokerede over nyheden om, at en dybt respekteret leder i klubben uventet er gået bort lørdag.
Tidligere lørdag meddelte fodboldklubben Brøndby IF, at en af klubbens chefer er gået bort alt for tidligt.
"Et alt for tidligt farvel."
Sådan lyder ordene fra fodboldklubben Brøndby IF, der bringer nyheden om, at en af klubbens ledere er død tidligere på lørdagen.
Det er klubbens sikkerhedschef Mickel Lauritsen, der med et kort afbræk i Liverpool har været ansvarlig for sikkerheden ved Brøndby IF’s kampe siden 2013.
"Det er med stor sorg, at Brøndby IF må meddele, at vores sikkerhedschef Mickel Lauritsen tidligere i dag er afgået ved døden."
"Alle i Brøndby IF er dybt berørte over Mickels pludselige og alt for tidlige bortgang, og alle vores tanker går i denne svære stund til Mickels familie", skriver klubben på sin hjemmeside Brondby.com.
Nyheden om sikkerhedschefens uventede bortgang har også ramt den officielle fanklub hårdt.
Brøndby Support fortæller, at Mickel Lauritsen både i sin tid som politibetjent ved Københavns Vestegns Politi og som sikkerhedschef i Brøndby IF, har været en essentiel og værdsat samarbejdspartner for klubbens fans.
"Han gik forrest for at tage dialogen med fans, allerede dengang da han var politi-kontakt hos Vestegnen, skriver Sarah Agerklint, der er formand for Brøndby Support på X.com.
Mest læste