gettyimages 1258248899

Chelsea gør grin med Leeds efter hård Premier League-skæbne

Fodboldmaj 29 2023, 13:36
Chelsea har gjort grin med Leeds United på Twitter, efter klubben er rykket ned fra Premier League.
I starten af sæsonen tabte Chelsea til Leeds United. Resultatet dengang lød på 3-0, hvilket fik Leeds til at dele et opslag på Twitter efter kampen.
Efter et tweet, hvori Chelsea skrev: "Vi begynder at hævde os selv", blev der kort tid efter delt to andre opslag på profilen om, at Leeds havde scoret to mål.
Med et skærmbillede af alle tre tweets, sendte Leeds en stikpille i retning af Chelsea med teksten: "Livet kommer hurtigt mod dig."
Dette tweet blev delt i august sidste år, men den ansvarlige for Chelseas Twitter-konto havde tydeligvis gemt det.
For efter Leeds' nedrykning fra Premier League blev bekræftet, blev et nyt tweet delt på Chelseas profil. Her blev det tidligere opslag citeret og delt med følgende tekst: "Det gør det helt bestemt."
Chelsea har ikke selv haft en sæson, der er værd at råbe hurra for. Spørgsmålet er derfor, om det er klogt af den tidligere topklub at stikke til Leeds på denne måde.
Siden klubben blev købt af Todd Boehly og hans medinvestorer, har de brugt mere end 600 millioner dollars på spillerindkøb. Det svarer til mere end 4,1 milliarder kroner.
Derudover besluttede klubben også at fyre Thomas Tuchel, som blev afløst af Graham Potter. Den tidligere Brighton-manager holdt ikke længe i jobbet, og han er derfor også fortid i klubben.
På trods af de store investeringer og trænerudskiftning, er det ikke blevet til mere end 44 point i 38 kampe for Chelsea. Af deres seneste fem kampe har de i øvrigt kun vundet et enkelt opgør.
Mest læste