gettyimages 1248616231

Daniel Wass rasende: 'Spændt på at se, hvad Jens Rohde skriver'

Fodboldnov. 27 2023, 10:04
Daniel Wass var bestemt ikke glad, da han udtalte sig efter den dramatiske kamp mellem Brøndby og Lyngby.
Efter omtrent 20 minutters spil i kampen mellem Lyngby og Brøndby blev det meddelt, at VAR-systemet var ramt af tekniske problemer. Derfor var der ikke andet for, end at dømme opgøret på gammeldags manér.
Kort tid efter blev Brøndby tildelt et direkte rødt kort, da forsvarer Kevin Tshiembe blev vist ud. En sådan situation ville normalt blive endevendt i VAR-rummet, men det skete naturligvis ikke.
Efter kampen har dette fået Daniel Wass til at lange ud. Han kalder det ikke blot for 'en skandale', men ser også frem til at høre fra Jens Rohde, der er formand for for danske fodbolddommere.
"Det er en kæmpe joke, det ikke virker. Det er en skandale. Jeg ved ikke, om der blev trukket en ledning, eller hvad," sagde Daniel Wass ifølge B.T.
"Jeg glæder mig til at se formanden Jens Rohde. Nu har han været ude at udtale sig om Jacob Neestrup. Så det bliver spændende, hvad formanden for dommerne skriver om det her."
Han fik desuden støtte fra sin holdkammerat Sean Klaiber, der også var meget chokeret over, at VAR-systemet ikke virkede. Han sagde, at det 'er helt utroligt', at det ikke virker.
Ikke nok med det, så mener han også, at der blev begået frispark på Rasmus Lauritsen forud for det røde kort til Tshiembe. Derfor mener han også, at 'det er en joke', at hele systemet pludselig gik ned.
Kampen mellem Lyngby og Brøndby endte 3-3, hvor tre af målene blev scoret inden for de seneste 15 minutter. Om kampen havde set anderledes ud med VAR, er naturligvis ikke til at spå om.