diego simone

De 10 bedst betalte fodboldtrænere i verden

Fodboldapr. 04 2023, 9:12
Flere fodboldtrænere tjener hvert år enorme summer - og ikke overraskende står de i spidsen for nogle af verdens største klubber.
De bedste betalte trænere står i spidsen for nogle af verdens bedste klubber, hvilket omfatter både Real Madrid , Manchester City og Juventus.
Diego Simeone, der er træner i Atletico Madrid, står måske ikke i spidsen for den største klub i verden, men han er alligevel den bedst betalte træner i verden.
Som træner i den spanske klub, har han ført dem til to La Liga-titler og to Champions League-finaler, ligesom han har kvalificeret dem til turneringen i alle sæsoner, hvor han har stået i spidsen for klubben.
Dette har sikret ham en kontrakt med en årsløn på 34 millioner euro, som løber frem til sommeren 2024.
Hvad der kan være overraskende for mange er, at der kun er to trænere fra Premier League på listen. Det gælder Pep Guardiola (22 millioner euro om året) og Jürgen Klopp (18 millioner euro om året).
Juventus-træner Massimiliano Allegri og Thomas Tuchel, der for nylig tog over i Bayern München indtag hhv. 4. og 5. pladsen, mens Carlo Ancelotti befinder sig på en 6. plads.
Jose Mourinho har også sikret sig en rigtig god løn i AS Roma, hvilket også er tilfældet for Xavi Alonso i Bayer Leverkusen.
Hvad der overrasker mange er, at Barcelona-træner Xavi ikke er med på listen, men han forhandler angiveligt om en ny kontrakt, der potentielt kan give ham en plads på listen.
Ifølge den spanske avis SPORT, ser listen over de 10 bedst betalte fodboldtrænere i verden således ud:
1. Diego Simeone – €34 million
2. Pep Guardiola – €22 million
3. Jurgen Klopp – €18 million
4. Massimiliano Allegri – €12.8 million
5. Thomas Tuchel – €12 million
6. Carlo Ancelotti – €11 million
7. Simone Inzaghi – €10 million
8. Jose Mourinho – €9 million
9. Xabi Alonso – €5 million
10. Niko Kovac – €4 million
Mest læste