klopp liverpool

De 10 bedste citater fra Jürgen Klopp som Liverpool-træner

Fodboldapr. 10 2023, 7:05
Jürgen Klopp har været en af de mest karismatiske træner i Premier League i næsten et årti.
Og efter at have vundet Champions League, Premier League og FA Cuppen, er han også en af de mest succesfulde.
Gennem hele sin tid som træner på Anfield, har Klopp leveret masser af trofæer, strålende øjeblikke og mindeværdige citater. Herunder finder du ti af dem.
1. Om at blive ny Liverpool-træner.
"Tror nogen i dette rum, at jeg kan skabe mirakler? Jeg er en normal fyr fra Schwarzwald. Min mor er meget stolt. Jeg er den normale fyr."
2. Om skiftet til Liverpool
"Jeg hørte fra min agent, at Liverpool er interesseret, og jeg følte med det samme: 'Åh Gud'. Det er ligesom da jeg mødte min kone - jeg så hende og tænkte: 'OK, jeg gifter mig med hende', og det var sådan med klubben. Det føltes rigtigt fra første øjeblik."
3. Om at vinde Premier League
"Vi skabte vores egen historie, og forsøgte ikke at gøre, hvad vores vidunderlige fædre og bedstefædre gjorde med denne klub."
4. Om sejren over Barcelona i Champions League
"Vi ved, at denne klub er en blanding af atmosfære, følelser, lyst og fodboldkvalitet. Afskær en, og det fungerer ikke – det ved vi. Jeg har sagt det før. Hvis jeg skal beskrive denne klub, så er det et stort hjerte og i aften hamrede det åbenbart som en sindssyg. Man kunne høre det og sikkert mærke det over hele verden."
5. Om atmosfære på Anfield
"Hvis du havde Wikipedia eller Google og indsatte 'europæiske aftener', må svaret være: Anfield."
6. Om paraden efter Champions League-triumf
"Jeg kan ikke rigtig beskrive det, for jeg græd også lidt, fordi det er så overvældende, hvad folk gør. Når du har direkte øjenkontakt, og du ser, hvor meget det betyder for dem, er det rørende, for at være ærlig. Det er genialt."
7. Om 3-0-sejr over Manchester City.
"Det bedste ord, jeg kan bruge til at beskrive dette, er: Boom!"
8. Om Merseyside-derbyet
"Jeg er ikke dygtig til mange dele af livet, men måske er jeg genial til at forstå derbyer, fordi jeg ikke behøvede et sekund til at forstå, hvor vigtig denne kamp er."
"Jeg spillede mange derbyer i min karriere, og det er dette øjeblik, hvor verden stopper i 90 minutter i en bestemt by eller region. Det er godt, fordi vi ved alle, at fodbold ikke er det vigtigste i verden, men vi elsker at tro, at det i et par øjeblikke, er.
9. Om hans foretrukne spillestil
"Alle kender mig. Det handler om følelser, og det handler om fart. Alle de ting, der gør fodbold interessant for mig, vil jeg gerne se på banen. I denne tid bliver vi nødt til at få point og vinde kampe, men vi skal ikke love en form for fodbold."
"Jeg sagde fuld gas i Dortmund, men herregud, jeg kan ikke altid sige de samme ting. Men det bliver fodbold med fuld gas."
10. Om at være underdog
"Vi er stadig Rocky Balboa - ikke Ivan Drago. Det handler ikke om at være underdog - ikke det mindste. Jeg vil ikke være underdog. Jeg vil vinde, og Rocky vandt."
Mest læste