gettyimages 1458268106

Frank Lampard frygter at Kalidou Koulibaly vil være ude resten af sæsonen

Fodboldmaj 02 2023, 7:01
Frank Lampard er bange for, at han må undvære Kalidou Koulibaly resten af denne sæson, da han har pådraget sig en skade.
Koulibaly, der sidste år blev hentet til Chelsea for 34 mio. pund, har pådraget sig en skade i baglåret. Det betød, at han måtte udgå fra den første kamp mod Real Madrid i kvartfinalen i Champions League.
Lampard har været meget imponeret over forsvarsspilleren, siden han tog over på Stamford Bridge i sidste måned, men da der kun er seks kampe tilbage i denne sæson, er det sandsynligt, at han må sidde ude resten af denne sæson.
"Koulibaly er ude et stykke tid endnu," fortalte Lampard på et pressemøde mandag ifølge Metro.
"Jeg tror, at det bliver svært at nå, inden slutningen af sæsonen. Han arbejder for sig selv."
"Jeg har været imponeret over hans professionalisme . Han udfører sit arbejde rigtig godt, men desværre var det en slem skade."
Ikke nok med, at det ser ud til, at Lampard må finde en måde at klare sig uden Koulibaly resten af denne sæson, så må han også klare sig uden Reece James og Mason Mount, der begge er ude med skader.
"Reece James er ikke tilgængelig. Han er sandsynligvis ude resten af sæsonen," sagde Lampard.
"Det er nok det samme med Mason. Han kan potentielt være tilbage til sæsonens sidste kamp, men det er tvivlsomt."
"Det er et stort slag for os. De er alle dygtige spillere. Reece har fået en skade i baglåret, som han fik mod Madrid. Han fik den i kampen, og vi opdagede den under scanninger i de efterfølgende dage."
"Mason har haft en bækkenskade i et stykke tid, og den går forud for min periode. Jeg har forsøgt, og den medicinske stab har forsøgt. Men det er nået til det punkt, hvor han skal have en mindre operation, og skal formentlig bruge fire uger på at komme sig."
Mest læste