gettyimages 1476733252

Gerard Piqué: Folk kender ikke engang 10 procent af sandheden

Fodboldnov. 16 2023, 12:21
Gerard Piqué har hidtil forholdt sig tavs om bruddet med Shakira, men nu taler han ud.
Sidste år bekræftede Gerard Piqué og Shakira, at de var gået hver til sit. Det endte med at være et af de mest omtalte brud hele sidste år. Og det var naturligvis ikke uden grund.
Bruddet skete nemlig, fordi Piqué blev opdaget i at have en affære. Det fik Shakira til at trække stikket på deres forhold. Den 46-årige sangerinde har flere gange udtalt sig, men Piqué har ikke. Nu har han dog valgt at udtale sig.
Det sker i radioprogrammet 'El món' på RAC1, hvor han siger, at folk ikke har kendskab til den fulde historie.
"Folk ved ikke engang 10 procent af det, der skete. Hvis jeg havde bekymret mig om alt, der blev sagt om mig, ville jeg have låst mig inde i min lejlighed eller være hoppet ud fra sjette sal. Den eneste måde at komme ud af det levende var at ignorere det," siger han.
Efter bruddet har der været mange rygter om den tidligere Barcelona-spiller. Blandt andet har der i den spanske presse været historie om, at han skulle have smidt Shakira ud af parrets fælles hus i Esplugues ved Barcelona.
I sidste ende blev situationen for meget for Shakira, der helt forlod Spanien. Hun har i dag slået sig ned i Miami med parrets børn. Efter flytningen har hun flere gange sendt stikpiller til Piqué.
"Jeg kan ikke gå ud hver dag og afkræfte ting, der ikke passer," lyder det også fra Piqué, der fandt sammen med Shakira i 2011. Parret har desuden to sønner, Milan og Sasha, sammen.
Mest læste