gettyimages 1494029877

Harry Kane vil kun til Manchester United: Levy står med et transferdilemma

Fodboldmaj 31 2023, 12:42
Harry Kane er ivrig efter et skifte til Manchester United, og det har placeret Tottenham-formand Daniel Levy i en svær situation.
Tottenham kan blive tvunget til at sælge Harry Kane til en direkte rival til sommer. Sælger de ham ikke til sommer, kan de risikere at miste ham på en fri transfer næste år.
Den 29-årige angriber siges kun at være interesseret i et skifte til Manchester United
Ifølge The Sun er han villig til at blive i Tottenham frem til sommeren 2024, for at kunne skifte på en fri transfer. Han håber dog på at kunne skifte allerede efter denne sæson.
Tottenham-formand Daniel Levy skulle være meget interesseret i at sælge ham til Bayern München. Han ønsker nemlig ikke at sælge ham til en direkte rival, om end han kan blive tvunget til det.
Kane nærmer sig nemlig Alan Shearers rekord på 260 mål i Premier League. Denne rekord er han opsat på at slå, og derfor har han ikke planer om at forlade den engelske liga.
Ifølge Express skulle Kane være det primære transfermål for Erik ten Hag. Den hollandske træner skulle være klar på at betale op mod 100 millioner pund for at hente ham.
Såfremt Kane ønsker at blive i Premier League, er hans muligheder begrænsede. Netop derfor skulle han være meget opsat på at skifte til Old Trafford-klubben til sommer.
En anden mulighed kunne være at skifte til Chelsea. Gør han det, kan det dog få store konsekvenser for hans omdømme hos Tottenham og deres fans.
Ligeledes er Newcastle også en mulighed, men deres interesse skulle være begrænset. De skulle nemlig være mere fokuseret på mindre indkøb til sommer.
Mest læste