gettyimages 1251192243

Jamie Carragher sender stikpille til Manchester City efter pointstraf til Everton

Fodboldnov. 18 2023, 12:18
Liverpool-legenden Jamie Carragher er kommet med en stikpille til Manchester City, efter Everton er blevet idømt hård straf.
Jamie Carragher mener, at Evertons straf på 10 strafpoint er 'overdrevet og ikke korrekt'. Desuden har han også sendt en stikpille til andre Premier League-klubber, der bliver undersøgt.
Evertons straf blev bekræftet fredag, og har betydet, at Everton er faldet fra 14.- til 19.-pladsen i Premier League. Det er den hårdeste sanktion, der er blevet givet til en Premier League-klub i hele ligaens historie.
Klubben har allerede meddelt, at de vil anke straffen, som de kalder 'helt uforholdsmæssig og uretfærdig'. Men indtil videre ser det ud til, at Sean Dyche og co. skal kæmpe mod nedrykning.
Straffen kan også betyde, at Manchester City kan være i store problemer. De er nemlig anklaget for hele 115 brud på de finansielle regler. Desuden er de også blevet anklaget for ikke at have samarbejdet i forbindelse med efterforskningen.
På det seneste er skeletterne også væltet frem fra skabet i Chelsea. Det har vist sig, at de potentielt har begået flere regelbrud mellem 2012 og 2019.
Carragher har hævdet, at Evertons sanktion er for hård
"De 10 strafpoint til Everton er overdrevet og ikke korrekt i betragtning af, at de har samarbejdet med Premier League om dette i de sidste par år," skriver han.
"Ville det have været bedre at være undvigende og prøve at trække det ud som andre klubber?"
"Utvivlsomt vil nedrykkede klubber have lagt stort pres på PL for at håndtere Everton, men når man tænker på, at seks klubber forsøgte at forlade PL, og der var ingen sanktion overhovedet, føles det ikke rigtigt."
"Indtil andre klubber er sanktioneret, vil Everton føle, at de bliver brugt til at vise, at der ikke er behov for en uafhængig regulator. Og de har ret."

The 10 point deduction for Everton is excessive & not right, considering they have been working with the PL about this for the last couple of years. Would it have been better to be evasive & try & drag it out like other clubs? No doubt relegated clubs will have put big…

32.9K
Reply
Mest læste