gettyimages 1456036715

Joao Felix udelukket fra at vende tilbage til Atletico Madrid: 'Vi ønsker ikke at se ham igen'

Fodbolddec. 06 2023, 11:26
Joao Felix er i denne sæson udlejet til FC Barcelona, og hans opførsel har gjort ham upopulær hjemme i Atletico Madrid.
Siden sommer har Joao Felix gradvist gjort sig mere og mere upopulær i Atletico Madrid. Da han stadig var i klubben, gjorde han det klart, at han ønskede at skifte til Barcelona. Det endte han med at gøre, men kun på en lejeaftale, der løber resten af sæsonen.
Forud for weekendens kamp mellem de to hold vakte han vrede hos Atletico-fansene, da han udtalte sig om forskellen på de to klubbers spillestile.
Ikke nok med det, så var det også ham, der stod for at score kampens eneste mål. Da han scorede, løb han direkte ud mod den del af stadion, hvor de mange Atletico-fans befandt sig. Derefter lavede han sin jubelscene foran dem.
Dette har nu fået Alberto Garcia, der er talsmand for International Union of Supporters Clubs of Atletico Madrid, til at udsende en pressemeddelelse. I denne meddelelse bliver det slået fast, at de ikke ønsker at se ham i klubben igen.
"Nu viser det sig, at han har været Barcelona-fan siden han var barn og fejrer mål, som om der var en titel på spil. Det var hans andet mål i La Liga. Det er ikke sådan, at han har en fantastisk sæson," lyder det ifølge SPORT.
"Det er utaknemmeligt og respektløst over for en fanskare, der har været hans og har behandlet ham godt. Han har skabt en fjendtlig atmosfære på Metropolitano, og vi ønsker ikke at se ham igen med Atletico Madrid-trøjen på. Han fortjener ikke (klubben, red.), og han har ikke forstået denne klub eller disse fans."
Mest læste