ryan mason tottenham

Journalist afslører: Ryan Mason har ændret disse 4 rutiner i Tottenham

Fodboldapr. 30 2023, 17:56
Tottenham Hotspur gjorde det godt ved at kæmpe sig tilbage og fik uafgjort mod Manchester United i Premier League torsdag aften.
London-klubben kom tilbage fra 0-2 og sikrede uafgjort 2-2 hjemme mod De Røde Djævle fra Manchester United.
Uafgjort holder liv i håbet om Champions League-deltagelse næste sæson, men det er endnu uvist, om de kan bygge videre på denne præstation og afslutte sæsonen stærkt.
Mål i anden halvleg fra Pedro Porro og Son Heung-min gjorde det muligt for Ryan Masons hold at komme tilbage i kampen.
Den populære journalist Jan Aage Fjortoft har nu afsløret, at klubbens midlertidige træner Ryan Mason havde foretaget fire ændringer i Tottenhams rutine forud for kampen mod Manchester United.
Tilsyneladende fik spillerne lov til at sove hjemme i stedet for i en sove på træningsanlægget aftenen før kampen. Holdet deltog også i en æresrunde tre timer før kampstart, og de blev også bedt om at ankomme tidligere end sædvanligt.
Desuden spiser spillerne deres måltid før kampen på Tottenham's stadion.
Masons ankomst har bestemt løftet humøret omkring klubben og Tottenhams flotte comeback mod Manchester United vil give dem et meget nødvendigt selvtillidsboost.
Det forbliver at se, om den tidligere Spurs-midtbanespiller nu kan føre sit hold til Champions League-kvalifikation.
Der er ingen tvivl om, at Spurs har en talentfuld trup til rådighed, og fansene vil være tilfredse med den karakter, der blev vist i anden halvleg.
Den nordlondonske klub ligger i øjeblikket femte i ligaen, seks point efter Manchester United på fjerdepladsen.
Mest læste