gettyimages 1245263905

Kasper Hjulmand ved første mål: 'Jeg kiggede væk'

Fodboldnov. 21 2023, 11:01
Mandag aften tabte Danmark med 2-0 til Nordirland i en meget skuffende kamp.
Kasper Hjulmand stod mandag aften i spidsen for et dansk landshold, der bestemt ikke leverede en god kamp. Derfor blev det også til et nederlag på 2-0 til Nordirland.
Målmand Kasper Schmeichel har fået en del kritik for det første mål, der blev scoret i kampen. Kasper Hjulmand har dog ikke meget at sige om det. Han så det nemlig slet ikke, da han hævder at have kigget væk i det øjeblik, hvor målet blev scoret.
Det fortæller han til B.T., der har spurgt ham om de seneste to præstationer fra Kasper Schmeichel. Han understreger dog, at han ikke er i tvivl om, at den erfarne målmand er den rette til at stå mellem stolperne.
"Jeg har faktisk ikke set målet. Jeg kiggede lige væk, da det første mål blev scoret i dag – så den har jeg ikke set igen," siger han til B.T.
Desuden siger han også, at han mener, at frisparksmålet fra Slovenien kan debatteres. Alligevel er han ikke klar til at gå så vidt, at han vil kalde det for et drop.
"Frisparket mod Slovenien (i fredags, red.) kan man debattere, men jeg synes ikke, at det var et drop. Så jeg vil lige se det igennem igen, (for at se, red.) om det er en decideret fejl fra Kasper," lyder det.
Den danske landstræner kan glæde sig over, at de har sikret sig en billet til EM i Tyskland næste år. Det har de, selvom der er blevet leveret flere tvivlsomme præstationer under denne EM-kvalifikation.
Derfor har der også været en del kritik af både Kasper Hjulmand og flere spillere. Alligevel er der ingen tvivl fra DBU's side, der ønsker at beholde den 51-årige træner.
Mest læste