gettyimages 1880768767

Kyle Walker: 'Det er forfærdeligt, hvad jeg har gjort'

Fodboldjan. 29, 10:59
Kyle Walker har undskyldt overfor sin familie for sine 'idiotiske beslutninger og valg'.
Manchester City-stjernen Kyle Walker har været i modvind på det seneste. Det har nu fået ham til at stå frem og sige undskyld for de beslutninger, han har truffet.
Det sker i et stort interview med The Sun, hvor han sætter ord på sin affære med tv-personligheden Lauryn Goodman.
"Det, jeg har gjort, er forfærdeligt," sagde han ifølge BBC.
Desuden brugte han en stor del af interviewet på at undskylde til sin gravide kone Annie Kilner, som han har tre børn med. Det store interview kommer i kølvandet på en meget turbulent periode for den engelske forsvarsspiller.
"Det, jeg har gjort, er forfærdeligt. Og jeg tager det fulde ansvar," sagde han.
"Jeg tog idiotiske valg og beslutninger. Jeg kan ikke begynde at tænke eller forestille mig, hvad Annie går igennem. Jeg har prøvet at spørge hende, men der er meget smerte."
Han har valgt at udtale sig, da han håber på at kunne få mere frem om sit privatliv. Mest af alt handler det dog om, at han har et ønske om at skærme sin familie.
"Mine handlinger har forårsaget en masse smerte for mange mennesker. Jeg er ked af det, for som familie er det ikke meningen, at dette skal ske," sagde han.
Walker og Kilner har dannet par i mange år. De mødte hinanden, da de begge var i slutningen af deres teenageår. Nu venter de igen barn, men denne gang tilbringer de ikke tiden op til sammen.
"At jeg ikke kan være der, når hun har mest brug for mig. At vide, at du har gjort noget ondt. Det er noget, jeg må leve med nu," sagde Walker.
The Sun har desuden rapporteret, at Walker har fået to børn med Goodman, selvom han er gift med Kilner.
"Jeg tager fuldt ansvar for de valg, jeg har truffet, som har såret andre mennesker," lød det fra City-stjernen.
Mest læste