gettyimages 2179694089

Lille vinder i Madrid

Fodboldokt. 23 , 23:46
Atlético Madrid led et skuffende 3-1-nederlag til Lille i Champions League, efter de ellers havde fået en tidlig føring.
Kampen begyndte lovende for Diego Simeones mandskab, da Julián Álvarez bragte dem foran allerede i det 8. minut.
Álvarez udnyttede en fejl fra Lilles Ousmane Toure, der tøvede med at aflevere bolden og leverede en svag tilbagelægning, som Álvarez snuppede og sendte sikkert i nettet.

En halvleg til hvert mandskab

Atlético Madrid havde ifølge BBC kontrol over første halvleg og gik til pause med en 1-0-føring, men i anden halvleg ændrede kampbilledet sig fuldstændigt.
Lille kom stærkt ud og udlignede efter en times spil, da Edon Zhegrova med et fremragende venstrebensskud sendte bolden over Jan Oblak og ind i målet til 1-1.
Dramaet eskalerede i det 71. minut, da Lille blev tildelt et kontroversielt straffespark. Atléticos Koke blev dømt for at have ramt Benjamin Andrès fod i feltet, selvom kontakten så minimal ud.
Efter en VAR-gennemgang fastholdt dommeren sin beslutning, og Jonathan David omsatte straffesparket sikkert til en 2-1-føring for Lille.

Markerer skuffende sæson

David cementerede sejren for det franske hold i det 89. minut, da hans skud ramte en Atlético-forsvarer og blev rettet af, hvi snød Oblak og sendte bolden i nettet til 3-1. Med dette mål gjorde han det umuligt for Atlético at komme tilbage i kampen.
Nederlaget markerer en fortsat skuffende Champions League-sæson for Atlético Madrid, der kun har vundet én ud af deres tre kampe. Lille, der tidligere på måneden besejrede Real Madrid 1-0, har nu seks point og ligger godt til i gruppen.
Atlético står over for en svær opgave, når de skal møde de franske ligaledere Paris Saint-Germain i den næste Champions League-kamp den 6. november.